Jenny kwam solliciteren

Op het moment dat ze kwam binnen lopen was ik al helemaal verkocht. Ik was sinds een paar weken manager van een klein bedrijf en zag vandaag de derde sollicitante binnen komen. Volgens haar cv was ze 22 en had al redelijk wat ervaring opgedaan als managementassistente. Jenny was donker, van Surinaamse afkomst, met lang zwart haar dat tot halverwege haar rug reikte. Haar slanke taille ging over in een paar strakke heupen, een lekker rond kontje en daaronder een stel hele lange benen. Ze was minstens 1 meter 75. Haar stevige borsten stonden fier vooruit in haar strakke zwarte coltruitje. Mijn 35 jarige pik sprong overeind en veroorzaakte een duidelijke bult aan de voorkant van mijn broek. Het gesprek was kort maar hevig. Het maakte me eigenlijk niets uit of ze kon typen en organiseren; ik wilde haar gewoon om me heen hebben. Haar stevige billen zwaaiden heen en weer. Het was duidelijk dat ze string aan had en dat maakte mij nog geiler. Na wat onderhandelingen kreeg ze een jaarcontract met het vooruitzicht op een vaste aanstelling als het wederzijds zou bevallen. ‘Daar heb je zelf een groot aandeel in’ zei ik nog.

Na een paar weken bleek ze ook nog eens goed te kunnen werken. ‘Ben’ zei ze terwijl ze mijn kantoor in kwam lopen, ‘ik wil een paar dagen vrij, kan dat?’ ‘Dat hangt er van af’ zei ik plagend. ‘Waar van af?’ ‘Of je ze al verdiend hebt’ ‘Hoe kan ik ze verdienen dan?’ zei ze met een glimlach om haar lippen. Ze draaide met haar heupen en duwde haar bekken naar voren. ‘Wat heb je er voor over?’ vroeg ik, het spelletje meespelend. ‘Voor iedere dag wat’ zei ze. ‘Voor de maandag wil ik je borsten zien’ zei ik stoer en bang dat ze kwaad zou weglopen. ‘OK’ zei ze en trok meteen haar truitje omhoog. Ik schrok me dood. Midden in mijn kantoor met uitzicht op straat, al hingen er wel lange gordijnen voor, trok Jenny ineens haar truitje omhoog. Ze greep met beide handen in haar witte BH en tilde haar ronde borsten uit hun gevangenis. Ze had mooie ronde borsten en haar tepels priemden stijf naar voren. ‘Mmm…’ zei ik ‘om op te vreten….’ ‘Nou vooruit dan’ fluisterde ze en duwde beide borsten tot vlak voor mijn gezicht. Toen was het hek van de dam. Terwijl ze haar eigen borsten kneedde zoog en knabbelde ik op haar harde tepels. Na een paar minuten gleed mijn hand over haar dijbeen richting kruis. Ze duwde haar kutje tegen mijn hand aan. ‘Kleed je uit’ commandeerde ik en trok me terug van haar borsten ‘dan mag je een hele week vrij nemen’. Ze aarzelde geen moment en nadat ze de deur van mijn kamer op slot had gedaan trok ze haar trui en BH uit. Ze knoopte haar strakke spijkerbroek los en trok deze tegelijk met haar witte string over haar heupen. Ze hield haar laarzen aan en daar stond ze dan. Mijn zwarte droom. Haar kutje was keurig geschoren met een dun streepje schaamhaar in het verlengde van haar gladde spleetje. De volle schaamlippen nog gesloten tussen de slanke, zachte dijen. Ze draaide zich om en met gestrekte benen boog ze voorover. De strakke billen weken uiteen en nadat ze ook haar benen iets spreidde had ik een goddelijk uitzicht op haar kaalgeschoren schaamlippen en haar strakke anus. Ik stond op en liep naar haar toe. Mijn handen dwaalden over het zachte vlees op haar billen. Speels sleepte ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen. Haar kutgeil liet een spoor achter en haar aarsje glom mij nu tegemoet. Zachtjes drukte ik een vinger in haar nauwe kontje. Zuchtend ontspande ze haar sluitspier en langzaam verdween mijn vinger in haar poepgaatje.

‘Als je goed luistert krijg je er geen spijt van’ sprak ik op enigszins strenge toon.’MMmm… OK’ zei ze zachtjes. Mijn vinger neukte haar nu ontspannen kontje. ‘Vind je dit lekker?’ ‘Mmmm… jaaa’ kreunde ze terwijl ze zachtjes bewegend haar kontje nu heen en weer bewoog om mijn vinger dieper in haar lijf te voelen. Ik zette haar handen aan beide kanten van mijn vergadertafel. ‘Hou de tafel vast’ Ik spreidde haar benen zodat ze evenredig aan de tafelpoten waren. Ik greep haar borsten en speelde met haar tepels. Ik trok er aan en begon haar te melken als een koe. Met mijn pik nog in mijn broek wreef ik tussen haar strakke billen. ‘Neuk me dan’ kreunde ze. ‘Oh nee’ zei ik tegen haar ‘ik wil met je spelen’. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten en bestudeerde het strakke natte spleetje. Mijn vinger gleed opnieuw naar haar kontgaatje en langzaam vingerde ik haar strakke darmkanaal. Na een paar minuten begon ze te hijgen en duwde ik een tweede vinger naar binnen. Even later volgde een derde en zo rekte ik langzaam haar anus op ter voorbereiden op andere dingen. Haar kutje droop inmiddels van het geil en ik zag een glinsterend spoor langs haar dijen lopen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *