Dave kwam even kijken

Ik weet nog dat ik op kamers ging en bij een vrouw inwoonde in Uitgeest. We hadden een prijs afgesproken en ik trok in een kamertje onderin de flat. Elk weekend kwam haar familie langs en we leerden elkaar kennen. De visite kwam vaak op zondag en dan kwam ook Dave, die 15 jaar oud was. Soms vond hij het leuk op mijn kamer wat te computeren.

Nu was het zo dat ik die zaterdag vreselijk veel bier had gedronken en op zondag lag ik nog laat brak in bed. Cees! Cees! Ben je thuis? hoorde ik. Ik keek snel of de kamer wat netjes was (soms lag er een “boekje” dat even weg moest). Het viel mee en ik trok mijn dekbed recht. Dave kwam binnen zonder kloppen en ik zei: hee, stommel je zomaar binnen? Misschien was ik wel aan het omkleden! Dave lachte en zei verder niets. Ik legde mijn kussen hoger en ging rechtop zitten. Hij kwam op de rand van het bed en begon te praten over voetbal, daar was hij weg van.

Ik zat met mijn handen onder de dekens en bekeek Dave eens goed. Na een tijdje had hij iets door. Hij zei: is er iets? Je kijkt zo?! Ik zei dat ik gewoon nog slaperig was en zakte onderuit, OK, zal ik je “lekker maken” dan? Ik: ik weet niet wat dat is, maar lekker hoor, ik ga lekker languit liggen.

Hj begon heel lief over de dekens te aaien en me in te pakken. Helemaal goed. Ik zei dat ik dit fijn vond. Na een tijdje zei ik: het lekkerst vind ik als je over mijn buik wrijft en aait. Hij keek niet eens vreemd en deed meteen een hand onder de dekens. Hij aaide mijn borst eerst en ging ietsje omlaag. Ik vond het heerlijk en iets begon te groeien in mijn boxershort. Ik vertelde dat hij best overal mag strelen waar hij maar wilde, dat was allemaal goed.

Hij keek me een beetje geheimzinnig aan en begon meer omlaag te gaan met zijn hand, naar mijn navel. Daar krioelde hijwat door mijn haartjes die boven mijn boxer uitkwamen. Mijn piemel was nu echte zo stijf dat hij de boxer omhoog duwde en dat zag je best wel onder het dekbed. Dave ging gewoon door en ging nog iets omlaag en zijn pols en onderarm raakten nu gewoon mijn piemel. Aaah, zei ik per ongeluk, dit was heel erg lekker. Hij keek mij aan en ik zei: dit is echt heel lekker, Dave! Toen was het hek van de dam. Hij ging nu met izjn hand over mijn stijve pik in mijn boxer.

Toen zei ik: wacht even en in een snelle beweging trok ik mijn boxer uit en schopte hem onder het dekbed in een hoekje. Dave ging meteen door en begon nu mijn keiharde pik te strelen en na een minuutje of zo deed hij zijn hand erom. Ik zei toen dat ik het wel goed vond als hij doorging tot het einde. Tot het einde? grijnsde hij? Uuuh jaaa zei ik, prima toch? Nu ging zijn jongenshand helemaal om mijn pik en begon echt af te trekken. Ik hield het niet meer en na een minuut of twee deed ik het dekbed weg en zei: ik ehh, ooh, ik… en toen spoot ik een paar stralen om mijn borst en Dave glunderde toen hij het spul over zijn hand zag stromen. Hij bukte zich en likte aan mijn pik. Ik gilde het bijna uit. Aaaa ooooh, fakkkk wat doe je.

Ik moest echt even uitpuffen en pakte mijn onderbroek weer tevoorschijn om de boel af te vegen. Ik zag nu dat Dave in zijn joggingbroek ook een flinke bobbel had. Ik ging anders zitten en mijn hand ging nu meteen richting zijn pik, over zijn bobbel aaiend. Hij ging meteen achterover liggen en keek me strak aan. Ik dacht: nou krijg je het ook! Ik begon door zijn broek heen snelle bewegingen te maken en zag dat hij begon te komen. Ik ging nog sneller en wreef harder en ja hoor, een donker plekje kwam in zijn broek in en begon groter te worden. Ooooh kermde hij, shiiiiit. Ik trok nu op mijn beurt zijn broek omlaag en zag een prachtige stijve jongenspik met flinke klodders zaad erop en erlangs. Ik bukte me en likte het af.

We trokken onze kleren weer recht en toen ik zei: hoe ga je die natte plek verklaren zometeen, boven? Hij lachte alleen maar en trok zijn T-shirt recht. Hij stond op en liep de deur uit weer naar boven. Dave is nog vaker langsgeweest en we hebben eigenlijk elke keer hetzelfde gedaan; ik durfe niet iets anders te doen uit angst dat hij misschien niet meer wilde.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *